Български | English
 

Дарители

Начало | Дарители
принтирай

Ние имаме нужда от вашата помощ!

В социалната работа не би трябвало да има конкуренция между каузите, защото всяка кауза е важна.  Как да определим кой се нуждае от повече подкрепа – дали децата, лишени от дом или родителска грижа, дали хората с увреждания, дали възрастните хора, психично болните или зависимите?
И все пак, в нашето общество има кауза, която е с по-малко покровители и е по-малко видима в социалното пространство – това е работата със зависимите от наркотици и алкохол хора.

Всеки от вас, който е съпричастен към зависимите хора и иска да направи финансово дарение, за да подпомогне функционирането и съществуването на програмата за рехабилитация на зависими, може да направи това по банков път.

Зад всяко дарение, което ще направите стои съдбата на човешко същество, решило да се справи със зависимостта. Вашите даренията ще ни помогнат да продължим нашите проекти, да научим зависимите хора на отговорност и умения за живот в обществото, както и ще улеснят не-зависимостта на участниците в нашата програма.

Банкови сметки:
IBAN EUR: BG24PRCB92301449498219

IBAN BGN: BG80PRCB92301049498214

BIC: PRCBBGSF

ПроКредит Банк
София, ул. "Г. С. Раковски" 151

Титуляр: Сдружение "Фракарита България"

Тези от вас, които желаят да ни подпомогнат по нефинансов път, могат да се свържат с нас на нашите
телефони.

Нашите дарители ще получат Сертификат за дарение, както и символа на нашата програма - бяла сребърна лястовичка. За повече информация виж "
Посланици на надеждата".

Управителният Съвет на Асоциация "Солидарност", както и целият екип на организацията благодарят на нашите дарители, без участието и навременната намеса на които нашето съществуване не би било възможно:

Финансови дарения:

  • Stiftung für Nächstenliebe und Entwicklungshilfe in Osteuropa

  • Renovabis

  • a.s.b.l. "Compagnons de Trempoline"

Нефинансови дарения: 

Екипът и Управителният Съвет на "Солидарност" благодарят за всеотдайната помощ на Нейно Превъзходителство г-жа Аник ван Калстер, Посланик на Кралство Белгия в България.